Editorial Team

Editor

Stanislav Magnitskiy, Faculty of Agricultural Sciences, Universidad Nacional de Colombia, Bogota, Colombia.

Editorial Committee

Juan Pablo Fernández Trujillo, Departamento de Ingeniería de Alimentos y del Equipamiento Agrícola, Universidad Politécnica de Cartagena, Murcia, Spain.

Romina Paola Pedreschi Plasencia, Pontificia Universidad Católica de Valparaíso, Valparaíso, Chile..

Hermann Restrepo, Faculty of Agricultural Sciences, Universidad Nacional de Colombia, Bogota, Colombia.

Leo Rufato, Centro Agroveterinário, Universidade do Estado de Santa Catarina, Lages, SC, Brazil.

Paulo César Tavares de Melo, Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo, Piracicaba, SP, Brazil.

Christian Ulrichs, Division Urban Plant Ecophysiology, Faculty of Life Sciences, Humboldt-Universität zu Berlin, Germany.

Scientific Committee

Agim Ballvora, INRES-Plant Breeding and Biotechnology, University of Bonn, Germany.

Carmen Büttner, Division Phytomedicine, Faculty of Life Sciences, Humboldt-Universität zu Berlin, Germany.

Daniel G. Debouck, Genetic Resources Unit, International Center for Tropical Agriculture (CIAT), Cali, Colombia.

Derly J. Henriques da Silva, Departamento de Fitotecnia, Universidade Federal de Viçosa, Viçosa, MG, Brazil.

David Ramirez Collantes, Crop Ecophysiology and Modelling Laboratory, International Potato Center (CIP), Lima, Peru

Idupulapati Rao, International Center for Tropical Agriculture (CIAT), Cali, Colombia.

Aixa Ofelia Rivero Guerra, Universidad Estatal Amazónica, Puyo, Pastaza, Ecuador.

Manuel Talón, Instituto Valenciano de Investigaciones Agrarias (IVIA), Moncada, Valencia, Spain.

Lorenzo Zacarías, Instituto de Agroquímica y Tecnología de Alimentos (IATA-CSIC), Burjassot, Valencia, Spain.