Published
OBTENCION Y CARACTERIZACION DE PECTINA A PARTIR DE DESECHOS INDUSTRIALES DEL MANGO (CASCARA)
Downloads
Aprovechando los desechos industriales del procedimiento del mango común ( Manguifera indica) se extrajo la pectina a nivel de planta piloto a diferentes valores de pH(3,2;3,4;3,6,) y tiempos de hidrólisis (45;60,75 min). Luego se determinó su calidad por determinaciones de cenizas, acidez libre, peso equivalente, grado de esterificación, viscosidad y comportamiento reológico, contenido de AUA, calcio, magnesio, hierro y grado de gelificación.Las mejores condiciones de acuerdo a la calidad lüeron pH de 3,2 y 75 minutos de hidrólisis.
How to Cite
APA
ACM
ACS
ABNT
Chicago
Harvard
IEEE
MLA
Turabian
Vancouver
Download Citation
Article abstract page views
Downloads
License
Copyright (c) 1995 Revista Colombiana de Ciencias Químico-Farmacéuticas
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
The Department of Pharmacy of the Faculty of Sciences of the National University of Colombia authorizes the photocopy of articles and texts for academic or internal purposes of the institutions, citing the source. The ideas issued by the authors are the express responsibility of these and it does not necessarily reflect the views of this journal.
The entire contents of this journal, except when is identified, are subject to a Creative Commons Attribution License 4.0 adopted by Colombia. Consult the regulation: http://co.creativecommons.org/?page_id=13