Las vitaminas en la alimentación animal
Keywords:
avitaminosis, vitaminas, alimentación animal (es)Downloads
Cada día se nota más y más la importancia del contenido de vitaminas en la alimentación animal. Numerosos y modernos estudios demuestran el papel trascendental de las avitaminosis o enfermedades de carencia en todos los climas, por cuanto la alimentación a que son sometidos los animales, está íntimamente ligada a las producciones del suelo y a las condiciones económicas locales.
Como una guía aproximada, y por considerarlo interesante, publicamos a continuación dos cuadros que muestran el contenido en vitaminas de los diversos alimentos. En la sección Revista de las Revistas, publicamos un resumen del importante estudio de Marck y Welmann, sobre las avitaminosis.
How to Cite
APA
ACM
ACS
ABNT
Chicago
Harvard
IEEE
MLA
Turabian
Vancouver
Download Citation
Article abstract page views
Downloads
License
Copyright (c) 1932 L. C. Norris

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.
This article is published under the terms of the Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License (CC BY-NC-ND 4.0).
The authors retain copyright of their work and grant the journal the right of first publication.
Readers are free to copy and redistribute the material in any medium or format under the license terms, provided proper attribution is given, the work is not used for commercial purposes, and no modifications or derivatives are made.



